<h1>Jeg sætter mennesket før systemet</h1>

Jeg sætter mennesket før systemet

Uanset alder, uddannelse og job. Uanset, hvad vi kan, vil og formår. Uanset interesser, håb og drømme. Så har vi alle lige ret til et godt liv. Den ret kæmper jeg for som spidskandidat for Socialdemokratiet i Region Syddanmark.

Jeg hedder Mette With Hagensen, er 54 år og født og opvokset i Esbjerg. Jeg har arbejdet med uddannelse i hele min karriere og er i dag rektor på et af landets største gymnasier.

Jeg bor nu i Varde med min mand og vores yngste. Vi har også kaldt Sønderborg, Hjørring og Ishøj for hjemme, ligesom jeg i flere omgange har boet og arbejdet i udlandet.

Jeg har altid kæmpet for ligeværd og lige ret. I min tid som formand for Skole og Forældre bankede jeg utrætteligt på døren hos politikere, når de glemte den lige og fri adgang til undervisning og det vigtige samarbejde mellem skole og hjem. Som formand for Børnerådet har jeg arbejdet tæt med politikere og organisationer for at få børns rettigheder på den politiske dagsorden.

Den lige ret til det gode liv handler i høj grad om sundhed. Hvordan vi har det fysisk og psykisk – uanset, om vi er børn, unge, gamle eller midt i livet. At vi kan få den rette behandling, er afgørende, men lige så vigtig er omsorgen, nærheden og trygheden. Det vil jeg kæmpe for.

Jeg står i spidsen for et stærkt hold af lokale kandidater fra Socialdemokratiet. Sammen arbejder vi for det gode liv for alle borgere i Region Syddanmark.

Giv mig din stemme og hjælp mig med at kæmpe for, at vi alle får lige ret til et godt liv.

Stem til Regionsrådsvalget den 16. november 2021.

Min historie

Jeg har faktisk aldrig drømt om at blive politiker, men jeg vil gerne være med til at gøre en forskel. Det kan jeg som politiker, og det er derfor, jeg stiller op til Regionsrådsvalget den 16. november 2021.

Det, der får mig til at kæmpe, er de mennesker, jeg har mødt på min vej, som ikke har fået mulighed for at få det gode liv, som alle har ret til. Et blik, som jeg har med mig fra mine forældre, der voksede op under begrænsede kår. De havde ambitioner på mine egne og mine søskende vegne. De ønskede, at vi havde øje for andre mennesker og hjalp der, hvor vi kunne.

Jeg træder ind i regionspolitik med ambitioner og en stor politisk indsigt, som jeg har fået gennem flere tunge tillidsposter. Poster, som har gjort, at jeg ved, hvad det kræver at kæmpe for en sag.

Efter urafstemningen fik jeg et klart mandat til at kæmpe for den socialdemokratiske dagsorden. Jeg går ydmygt til opgaven og har stor respekt for det ansvar, der hviler på mine skuldre.

Som formand for Børnerådet har jeg arbejdet tæt med politikere og organisationer for at få børns rettigheder på den politiske dagsorden.

I min tid som formand for Skole og Forældre bankede jeg utrætteligt på døren hos politikere, når de glemte den lige og fri adgang til undervisning og det vigtige samarbejde mellem skole og hjem.